+36 30 630 0688
info@naturprojekt.hu
facebook
Bejelentkezés
Regisztráció
Kosár
Üres
Az Ön kosara jelenleg üres.
Termékeink
Termékeink
Tesztek
Tudástár
Az otthoni őrlés előnyeiről
Erősebb kovász, teltebb ízek, tisztább alapanyagok, erősebb illatok
A természetes kovászról
A kovász egészséges és nem áll másból, mint vízből és lisztből
Az élesztős folyamat megismerése
Sütésnél másfajta folyamatok mennek végbe, mint a kovászosnál
A kovászos kenyérsütés 8 lépése
Kovásszal sütni nehéz, de vannak hüvelykujj szabályok
Házipékek eszközei
Mire van szükséges egy kezdőnek, egy haladónak, és egy profinak?
Liszt kisokos
A lisztek fajtái, besorolásuk, felhasználási javaslatok
Gluténmentes liszt
Mit fogyaszthat aki gluténérzékeny, és mit nem
Kézzel vagy géppel?
Mik az előnyei és a nehézségei ha mi dagasztunk?
A szitálás
Hogyan befolyásolja a szitálás a tésztánk minőségét?
Rozs, a melegítő gabona
Sokoldalúbban felhasználható gabona, tökéletes kovász készítéshez
Tönköly, a gyógyító gabona
Már a középkorban híres volt gyógyító élettani hatásairól
Alakor, az elfeledett ősgabona
Reneszánszát éli az alakorral való sütés. Vajon mitől olyan különleges?
Referenciák
Receptek
Kovászos kenyér receptek
Teljes kiőrlésű kenyér és kifli receptek
Ciabatta, Fociaccia, Baguette receptek
Édes finomságok receptjei
Pizza receptek
Receptek kenyérsütőgéphez
Egyéb receptek
Rólunk
Akciók
Főoldal
Receptek
Édes finomságok receptjei
Foszlós kalácsok hagyományos és teljes kiőrlésű változatban, mézeskalács vagy répatorta...Gyerekek és felnőttek kedvenc finomságai családi hétvégékre és vendégségekre. Süssük együtt ezeket az illatos finomságokat!
Foszlós édes kalács
tovább
Sós kalács
tovább
Sütőtökös mini kalácsok
tovább
Teljes kiőrlésű kakaós csiga
tovább
Bögrés alakoros répatorta
tovább
Mézeskalács teljes kiőrlésű lisztből
tovább
Tejpite Lajosmizséről
tovább
Teljes kiőrlésű kalács
tovább
Alakoros gofri (waffel)
tovább
Alakor keksz
tovább
Édes puffancsok
tovább
Tökös mákos alakor muffin
tovább
×