FB pixel

Egy házipék legszükségesebb kellékei

Miért áll neki valaki otthon sütni?

Napjainkban egyre több ismerőstől halljuk (még a legkényelmesebbektől is!), hogy maguk sütik a kenyeret és a péksüteményt otthon. Ki kenyérsütővel, ki kézzel, ki dagasztógéppel, sőt van aki kemencében. Bármilyen módon is készül otthon a kenyér, egy biztos: a szenvedély már adott. Az ok pedig mindig ugyanaz: a bolti nem finom, nem tudom miből van, másnap ehetetlen, nem egészséges… És ekkor jön a következő lépés: nem mindegy, hogy az a házi kenyér miből és milyen eszközökkel készül.

Mik a legszükségesebb eszközök?

Tapasztalataink szerint minél profibbá válik egy házipék, és minél inkább elragadja a szenvedély, annál kifinomultabb alapanyagokkal és eszközökkel dolgozik. 

Alap felszerelés - a kenyérsütéssel ismerkedőknek:

 

 

Haladó felszerelés - akik rendszeresen sütnek, akár kovászos kenyeret is:

Profi felszerelés - akik már maguk őrlik a lisztet és csak kovászos kenyeret sütnek rendszeresen:

  • házimalom, profi sziták
  • bagett és kenyér irdaló penge a szép bevágásokért
  • saját aszalógép, hogy a kenyeret gazdagító alapanyagok is saját készítésűek legyenek

 

Webáruházunkban minden szinthez megtalálja a legjobb, nemcsak házipékek- de profi pékek kedvenc eszközeit is!