+36 30 630 0688
info@naturprojekt.hu
facebook
Bejelentkezés
Regisztráció
Kosár
Üres
Az Ön kosara jelenleg üres.
Termékeink
Termékeink
Tesztek
Tudástár
Az otthoni őrlés előnyeiről
Erősebb kovász, teltebb ízek, tisztább alapanyagok, erősebb illatok
A természetes kovászról
A kovász egészséges és nem áll másból, mint vízből és lisztből
Az élesztős folyamat megismerése
Sütésnél másfajta folyamatok mennek végbe, mint a kovászosnál
A kovászos kenyérsütés 8 lépése
Kovásszal sütni nehéz, de vannak hüvelykujj szabályok
Házipékek eszközei
Mire van szükséges egy kezdőnek, egy haladónak, és egy profinak?
Liszt kisokos
A lisztek fajtái, besorolásuk, felhasználási javaslatok
Gluténmentes liszt
Mit fogyaszthat aki gluténérzékeny, és mit nem
Kézzel vagy géppel?
Mik az előnyei és a nehézségei ha mi dagasztunk?
A szitálás
Hogyan befolyásolja a szitálás a tésztánk minőségét?
Rozs, a melegítő gabona
Sokoldalúbban felhasználható gabona, tökéletes kovász készítéshez
Tönköly, a gyógyító gabona
Már a középkorban híres volt gyógyító élettani hatásairól
Alakor, az elfeledett ősgabona
Reneszánszát éli az alakorral való sütés. Vajon mitől olyan különleges?
Referenciák
Receptek
Kovászos kenyér receptek
Teljes kiőrlésű kenyér és kifli receptek
Ciabatta, Fociaccia, Baguette receptek
Édes finomságok receptjei
Pizza receptek
Receptek kenyérsütőgéphez
Egyéb receptek
Rólunk
Akciók
Főoldal
Receptek
Pizza receptek
Pizza háromféle változatban: kovásszal, élesztővel és teljes kiőrlésű változatban. Hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.
Kovászos pizza
tovább
Teljes kiőrlésű pizza
tovább
Hagyományos olasz pizza
tovább
×